TOP termékek

Házhozszállítás

10° falba süllyesztett csaptelep váltóval, R-boxhoz

10° falba süllyesztett csaptelep váltóval, R-boxhoz
10° falba süllyesztett csaptelep váltóval, R-boxhoz
10° FALBA SÜLLYESZTETT CSAPTELEP R-BOXHOZ, VÁLTÓVAL
TD 065.00 A falba süllyesztett csaptelepek egész teste 10°-os szögben dől a kéz irányába, a kar fogása így kényelmes, de a zuhanyozás vagy fürdés közben nem képez akadályt. Használata kényelmet és elégedettséget kölcsönöz. A csaptelep készen áll az R-box telepítéséhez, ami megkönnyíti a munkát és javítja az egész szerkezet végeredményét.

Kartus (átmérő, anyag): 35 mm, kerámia
Jótállás a csaptelepekre: 5 év
Alkalmas: túlfolyónál történő kádfeltöltéssel és kézizuhannyal rendelkező kádakhoz, valamint olyan zuhanyzókba, amelyek kézizuhannyal és esőztető zuhannyal felszereltek
A design harmonizálása érdekében javasoljuk a 10° csaptelepeket a koncepció további elemeivel vagy más RAVAK termékekkel kombinálni. Tisztításukra a RAVAK Cleaner Chrome használatát ajánljuk. Az R-box RB 070.50 falsík alatti alaptestneknek nem része a csaptelep teste, azt külön meg kell vásárolni. Az R-box tartalmazza a falhoz rögzítéshez szükséges alkatrészeket, de nem tartalmazza a vízbekötéshez szükséges anyagokat. Az R-box tartozéka egy műanyag takaróelem, mely lehetővé teszi, hogy a csaptelep leszerelése után, vagy felszerelése előtt teljesen működő vízhálózat legyen az épületben. Ezzel a műanyag takaróelemmel lehetséges a vízrendszer légtelenítése anélkül, hogy elzárnánk a vizet. Az R-boxon van egy felfelé mutató nyíl, ami az egyértelmű elhelyezést segíti.
Bővebben
45 800 Ft
Részletek

10° falba süllyesztett csaptelep váltóval, R-boxhoz

Adatok
Gyártó
Ravak
Tömeg
1 kg/db
A vásárlás után járó pontok
458 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek