TOP termékek

Házhozszállítás

Átlagos értékelés:
3,5
(2 vélemény)
otthonfactory
2019.02.16
Tisztelt Csaba!

Először is szeretném tisztázni, azokkal akik olvassák a termék véleményét, hogy ön nem nálunk vásárolt! Gondolom csak a csalódottság vezérelte a vélemény megírásában. Aminek cégünk nagyon örül még akkor is ha negatív tartalmú is. De a vásárló/kereskedés közötti kommunikáció számunkra nagyon fontos.

Sajnálattal olvastam hogy ön nem járt szerencsével a Zalakerámia ezen termékével kapcsolatban.
Először a lapok görbeségére szeretnék önnek reagálni:
A burkolat gyártók mind szembe találják magukat sajnos az égetés során fellépő problémákkal, amik a préselt lapok el deformálódottságához vezetnek. Egy egyszerű példával szemléltetném a dolgot, amikor az ember pogácsát süt, az egyenletesen elnyújtott tésztát ugyan azzal a pogácsa szaggatóval szagatja ki, a végeredmény sütés után mégis minden esetben más egy kicsit. Sajnos a burkoló lapoknál is ugyan ez a helyzet áll fenn. Ezzel nagy külföldi gyártók is szembesülnek és ebben az árkategóriában még gyakrabban előfordul.

A lapok kalibrációjával kapcsolatban pedig el szeretném mondani hogy kereskedésünk és partnereink is oda figyelnek erre. Egy burkolatnál két különböző kalibrációt különítünk el, az egyik a méret a másik a szín kalibráció. A méret kalibrációt egy válogató gép végzi a burkolólap gyártási folyamatának a végén a csomagolás előtt. Ez teljesen automata folyamat előre beállított értékek szerint csomagolja szét a lapokat. Ez azt jelenti hogy egy 30x30 referencia méretű burkolat esetén maximum 3 milliméter eltérés lehet +/- irányban, de ezek természetesen nem keverednek egy dobozon és jó esetben raklapon belül (sajnos a kereskedések a raklapok fogyásával össze csomagolnak raklapokat amikben utána méret kalibrációban eltérő lapok keveredhetnek. A szín kalibráció kicsit bonyolultabb dolog, nem is részletezném röviden csak annyit róla, hogy azok a lapok amik egy gyártási folyamatban készülnek, azok egyszerre vannak csomagolva és azok szín kalibrációja biztosan nem tér el. Ha másnap újra gyártják a burkolatot, de már új folyamatban, akkor már 100%-ban biztos, hogy nem lesz ugyan az a szín árnyalata a lapnak. Itt két dolog állhat fel problémaként, az egyik hogy a kereskedés nem foglalkozik a dologgal és kettő darab fél raklapot össze csomagol (pl. a multikban így történik általában a hozzáértés hiánya miatt), a másik hogy sok szakember nem foglalkozik, vagy nem érti a színkalibráció lényegét.

Remélem sikerült el oszlatni a kedélyeket mindenkiben az felől, hogy mi egy hozzá értő szakkereskedés vagyunk!

Köszönöm az értékelését! Üdvözlettel az oldal adminisztrátora!
Csaba
2019.02.15
Ez egy méretdifferenciás és görbe lap! Legalább szép.

Lehetne valamivel jobb is a minőség, mivel mindenhol fényezi magát a cég. A négy lap egymás mellé rakva 2x2-esen már megmutatja, hogy igen nagy a baj.
A probléma, hogy számos lap esetében megfigyelhető az, hogy egymásnap fordítva a színét a közepe púpos. Ezzel még nem is lenne baj, de ebben az esetben, nagyon csúnyán csavarodott is. Ha nem tudják kiküszöbölni, növeljék a vastagságot és változtassák meg a kekszet, olyanra, ami nem mélyen tagolt mintázatú, hanem közel sík!

Nem ajánlom senkinek, de ha már megveszi, ne olyan helyre, ahol zavarja, mert ezt költséges jól lerakni, csak erős S1 ragasztóval és Raimondi ékes rendszerrel javaslom. Sajnos a derékszög probléma miatt erősen ajánlott profi burkoló, aki ezt tudja kezelni.

Nem értem miért nem látok sok visszajelzést. Én pro és kontra támogatnám a vevő és szolgáltató érdekeit is.
Sajnos a kalibrációrol sincs fogalma a legtöbb szakembernek és üzletnek sem. Pedig már vásárlásál is igen fontos. Ugyanis gyakran azonos a család, de a kaliber más. Emellett a dátum figyelése ésszerűbb, mit az árnyalatkódé, ugyanis évek múlva is kikerülhet azonos árnyalatkód, ami még sem ugyanaz.
Vélemény írása a termékről
Vissza
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!