Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Szűrés

Árnyalat
Méret

TOP termékek

Házhozszállítás

Gránit Mosogatók

Képtalálat a következÅ_x0091_re: â_x0080__x009e_marmorin mosogatókâ_x0080__x009d_

Tovább

A Gránit mosogatókról:

 

A gránit mosogatótálcák selymes és különösen finom pórusú, zárt felülete tapinthatóan kellemes kőhatást kelt. A kompozit anyag gránitőrlemény-arányától függően a mosogató természetes hatású, esztétikus megjelenésű. Létezik olyan szabadalmaztatott anyagösszetétel, amely a mosogatókat karcállóvá és törésállóvá, 280 Celsius-fokig hőállóvá, sav- és fényállóvá teszi. Ápolásuk, tisztán tartásuk rendkívül egyszerű, hiszen víztaszító rétegük csökkenti a szennyeződések, a vízkő megtapadásának esélyét.

A gránit gazdag színválasztéka csakis előnyt rejt magában. Soha nem volt még egyszerűbb, mint ma a munkalap, illetve a konyhabútor színvilágával megegyező, vagy éppen izgalmas kontrasztot adó, színes mosogatótálca kiválasztása. Ráadásul a gránit mosogatótállal összhangba hozhatjuk a csaptelepet is, ami újabb forrás a kreatív konyhaberendezésben.

Egy független intézet tanulmánya szerint a konyha szíve a mosogató. Az összes munka több mint 60 százalékát itt végezzük el. Elkerülhetetlen, hogy közben piszok keletkezzen, amit el kell takarítani, és az előkészítés, valamint a sütés-főzés során többször visszatérünk a mosogatótálhoz. Mindez komoly termékfejlesztésekre ösztönöz, hiszen az a cél, hogy a konyhai munkát a lehető legnagyobb mértékben egyszerűsítsük és megkönnyítsük. Ezért születnek meg az egymással tökéletesen összehangolt elemek, az ötletes mosogatótáltól kezdve, a hozzáillő csaptelepen át, egészen az okos hulladékosztályozó és -tároló rendszerekig. Mindezt a legjobb helykihasználás és különféle beépítési módok mellett.

Előnyös tulajdonságai:

hőálló akár 230 C°-ig !!!
ütésálló, karc- és kopásálló
kemény, tartós anyag, ellenáll a mechanikai hatásoknak
ellenálló a háztartásban használatos savakkal és lúgokkal
higiénikus, tisztán tartható felületet biztosít
kellemes, meleg, természetes megjelenés
nem hajlik, nem vetemedik
könnyen tisztítható

Tovább