TOP termékek

Házhozszállítás

Fabro

A FabroStone Kft. magyar tulajdonú családi vállalkozás.

Büszkék vagyunk arra, hogy fal és padlóburkoló termékeinkben sikerült ötvözni a magyar kreativitást és a tradicionális olasz formavilág eleganciáját a modernkor magas szintű technológiai és környezetvédelmi követelményeivel. Burkolataink az általunk speciálisan kifejlesztett és Magyarországon kizárólag csak a FabroStone Kft. üzemében használt gyártási technológiával készülnek. Ennek köszönhetően termékeink minden darabja egyforma minőségű, amely a szín, felület és forma tartósságában egyaránt megmutatkozik.

A FabroStone termékpaletta minden darabja gondos tervezés nyomán és kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készül. Így fal és padlóburkolóink könnyűek, hő és hangszigetelő hatásúak és természetesen fagyállóak, ezért kül- és beltérre egyaránt felhasználhatók. Minden termékünk ÉMI minősítéssel rendelkezik.

Fontosnak tarjuk, hogy cégünk a társadalomért felelősséget vállaljon, mint az ország legnagyobb falburkolat gyártója elkötelezettek vagyunk a segítség nyújtásban. Az eddigiekben közel száz családnak válhatott szebbé az élete és kaphattak új esélyt egy új lakásban vagy házban a támogatásunk révén. 

Tovább