OKOS TIPPEK A HÁZKÖRÜL

Besenyei József
2020.03.02 21:46

Képzelje el, milyen egy fárasztó nap végén elmerülni a tágas sarokkádban, amely a hétköznapi luxus élményét nyújtja. Vagy nem - hiszen rossz választás esetén a kád kényelmetlen lehet és elveheti a helyet más fontos szaniterek elől. Pro és kontra következik, megoldási javaslattal!

Képtalálatok a következőre: modern fürdőszoba káddal

Kell a kőműveseknek félteni a munkájukat a jövőbe? Elkészült a legnagyobb 3D nyomtatott épület.

Már a csapból is az folyik hogy a gépek el veszik a jövőben az emberek munkáját. De vajon a kőműveseknek és az építőiparban dolgozóknak kell attól tartaniuk hogy a jövőben a gépek el veszik a munkájukat.

Össze szedtünk pár érdekességet a témában a világ számos helyéről.

Kapcsolódó kép

Lehet, hogy nem a téli lakásfelújítás az első, amire vágysz, azonban számos helyiségben ilyenkor is tevékenykedhetsz, és szebb otthonban indíthatod az új évet. Az ötletek össze szedésekor figyelembe vettük hogy minnél egyszerűbben, gyorsabban és lehetőleg minnél olcsóbban el tudjuk végezni a felújítást, szépítgetést. 

Besenyei József
2019.07.13 11:21

HAMAROSAN INDULUNK...

 

Sziasztok! Szeretnék bemutatkozni, Besenyei józsef vagyok az Otthonfactory.hu meg álmodója és adminisztrátora. Webáruházunk családi vállalkozásként működik, építőanyag kereskedelmmel 2007 óta foglalkozunk.