Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

TOP termékek

Házhozszállítás

Valmor Garázsfesték

Valmor Garázsfesték
Valmor Garázsfesték
A VALMOR Garázsfesték egy kiváló minőségű, fexibilis, kopásnak, olajnak, benzinnek, sós hólének és háztartási tisztítószereknek ellenálló, beltérben és kültérben használható termék.
Bővebben
5 170 Ft
Részletek
A VALMOR Garázsfesték egy kiváló minőségű, fexibilis, kopásnak, olajnak, benzinnek, sós hólének és háztartási tisztítószereknek ellenálló, beltérben és kültérben használható termék.

Igénybevételnek megfelelő önterülő aljzatkiegyenlítőre felhordva, sima felületű, műgyanta kinézetű padlót kapunk. Alkalmas minden olyan felület bevonására ahol a cél, az átlagosnál nagyobb felületi terhelés elvárásainak való megfelelés családi házas környezetben. (Garázs, autóbeálló, járda, műhely, terasz, pince, veranda, lépcsők) Dekoratív, esztétikus felületet biztosít, mely ellenáll az átlagos, lakossági személygépkocsi terhelésből adódó igénybevételeknek. A festék selyemfényű, könnyen takarítható, jól terülő és időjárásálló bevonatot biztosít. Felhordható: fémre, fára, falra, gipszkartonra, aszfaltra, kerámia padlóburkolatra, különböző műgyantákra, valamint sportpadlókra és kemény PVC-re is.
Színezés gépi és kézi pasztákkal max. 3% pasztamennyiséggel
Kiadósság 3-4 m /liter alapozás + két réteg, glettelt minőségű felület esetén
Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on) 10 óra – lépésálló. A száradási időt a levegő magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.
Terhelhetőség Gépjárművel, intenzív használatra 3 nap után vehető igénybe.
Felhordás ecsettel, hengerrel
Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után lakkbenzinnel vagy aromás hígítóval
Felhasználható 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban 3 év
Adatok
Gyártó
Valmor
Típus
Padlófesték
Mit keresel?
Festéket Padlóra!
Tömeg
1 kg/db
A vásárlás után járó pontok
52 Ft
Felhasználás
A felület előkészítése:
Távolítsuk el maradéktalanul a laza pergő részeket, régi bevonatokat, szennyeződéseket, az esetleges hibákat nagy szilárdságú járófelület-javító anyaggal szüntessük meg! A rozsdamentes fémek felületét zsírtalanítsuk le és dörzspapírral érdesítsük meg! Az acélfelületeket COROR Rapid Korróziógátló Alapozó bevonattal védjük!

Az aljzat legkisebb tapadási szakítószilárdsági értéke >1,5 N/mm legyen! A festéket csak megfelelő vízszigeteléssel ellátott és max. 10%-os nedvességtartalmú aljzatokra hordjuk fel! A nem nedvszívó felületek – előzetes érdesítés után – alapozást nem igényelnek. A festési munkálatok megkezdése előtt próbafestés végzése javasolt.

Felhasználás:
A festést csak +5 °C felett végezzük, a felület hőmérséklete max. 25 °C lehet. Ne dolgozzunk esőben vagy tűző nyári napsütésben! A felhordást végezhetjük ecsettel, hengerrel, megfelelő szóróberendezéssel. Használat előtt a festéket alaposan keverjük fel! A nedvszívó felületek alapozását 20% lakkbenzin hígító hozzáadásával és intenzív ecsetelésével végezzük! Az első réteg felvitele előtt a terméket hígíthatjuk a felhordási konzisztencia eléréséig. A második réteg esetén nem szükséges hígítani.

A festések között legalább 10 óra száradási időt biztosítsunk és a következő réteg felhordása előtt győződjünk meg az előző réteg megszáradásáról. A termék felhasználásának megkezdése előtt, kérjük, töltse le a Műszaki és a Biztonságtechnikai adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról!
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!