TOP termékek

Házhozszállítás

Supralux Xyladecor Vastaglazúr

Supralux Xyladecor Vastaglazúr
Supralux Xyladecor Vastaglazúr
Supralux Xyladecor Vastaglazúr
Supralux Xyladecor Vastaglazúr
Supralux Xyladecor Vastaglazúr
Termékleírás
Mérettartó és korlátozottan mérettartó faszerkezetekre, nyílászárók védelmére. Tartós védelem az UV sugárzással és csapadékkal szemben. Patinás, nemesfa jellegű hatás. Kültérre. Mélyen beszívódik a fába, selyemfényű, alkidgyanta bázisú oldószeres bevonólazúr. A fa rajzolata a bevonás után is látható. A későbbi színreklamációk elkerülése érdekében használat előtt minden esetben végezzen próbafestést. A végleges színt a száradás és a javasolt rétegszám után éri el.

Alkalmazási terület: Elsősorban mérettartó, és korlátozottan mérettartó faszerkezetekre: ajtó, ablak, zsalugáter, pergolák, homlokzati borítás, erkélykorlát.

Nem alkalmazható: játékokra, méhkaptárakra, hajtatóházakra, valamint élelmiszerrel vagy takarmánnyal közvetlenül érintkező faanyagok védelmére.

Védelem az UV sugárzással és csapadékkal szemben.
Felületi védelmet ad a fának.
Kültérre.
Tartós védelmet biztosító.
A fa rajzolata a bevonás után is látható, patinás, nemesfa jellegű hatás érhető el.
Felhasználás előtt az anyagot alaposan keverje fel. Ecsettel vagy hengerrel hordja fel a vastaglazúrt 2-3 rétegben szálirányban. Szórással ne vigyük fel!

A későbbi reklamciók/ színreklamációk elkerülése érdekében használat előtt minden esetben végezzen próbafestést. A végleges színt a száradás és a javasolt rétegszám után éri el.

Száradási idő: 14-24 óra, átvonható max. 24 óra. A száradás függ a fa porozitásától, a hőmérséklettől és a légnedvességtől.

Munkaeszközök tisztítása: Supralux H-100 hígítóval.
4 090 Ft
Adatok
Gyártó
Supralux
Típus
Vastaglazúr
Hígítása
Oldószeres
Felhasználhatóság
Kültéri, Beltéri
Tömeg
2 kg/db
A vásárlás után járó pontok
41 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!