TOP termékek

Házhozszállítás

Sadolin Extra Oldószeres Lazúrfesték

Sadolin Extra Oldószeres Lazúrfesték
Sadolin Extra Oldószeres Lazúrfesték
Sadolin Extra Oldószeres Lazúrfesték
Sadolin Extra Oldószeres Lazúrfesték
Sadolin Extra Oldószeres Lazúrfesték
4 310 Ft
Részletek

Szállítás készletről, azonnal!

Sadolin Extra Termék leírás

A Sadolin Extra kültéri, selyemfényű vastaglazúr óvja és díszíti a kültéri fafelületeket. Hosszantartó védelmet biztosít az időjárással, valamint a nap UV-sugárzásával szemben. A Sadolin Extra puhafa és keményfa felületek bevonására, natúr vagy már létező sértetlen, áttetsző bevonat festésére ajánlott. Vízlepergető hatású, és kiemeli a fa természetes szépségét. A megújult Sadolin Extra új összetétele révén még jobban beszívódik a fába, ezáltal még tartósabb védelmet nyújt.

*a Sadolin Extra színtelent kültéren fedőrétegként ne használjuk, mivel az a pigmentek hiánya miatt nem lesz UV álló. Színtelen kivitelben kültéren a Sadolin UV EXTRA termékünket ajánljuk.
**a Sadolin Extra színei egymással keverhetőek, a megfelelő UV állóság érdekében a termék legfeljebb 30% Sadolin Extra színtelent tartalmazhat.

 

  • Kiemelkedő UV védelem
  • Extra hosszú élettartam
  • Mélyen beszívódik a fába
  • Kiemeli a fa erezetét
  • Könnyen felhordható

Jellemzők

Process between: +5-+30 C°
Száradási idő: 14-24 óra
Kiadósság: Gyalult fa: 12-15 m²/L; Fűrészelt fa: 6-8 m²/L
Felhordás módja: Ecset, Henger
Tartósság akár 8 év
Csomagolás: 750ML, 2,5L, 5L
Alábbi fafajtákra javasolt: Akác, Bükk, Ében, Fenyő, Teak, Tölgy
Adatok
Gyártó
Sadolin
Típus
Vastaglazúr
Hígítása
Oldószeres
Felhasználhatóság
Kültéri
Tömeg
1 kg/db
A vásárlás után járó pontok
43 Ft
Felhasználás
Felületelőkészítés, felhordás
A fafelületnek teljesen légszáraznak és tisztának (olaj- zsír-, pormentesnek) kell lenni, az esetleges gyantakiválásokat Supralux H-400 észter hígítóval távolítsuk el. Az alapozót (Sadolin Base) a fafelületre ecsettel kell felhordani olyan mennyiségben, amely a fa rostjai közé fel tud szívódni. A fa felületétől függően egyszer vagy kétszer kell a felületet impregnálni a teljes telítésig. (Puhafák, fűrészáruk esetén több, keményfák, gyalult felületek esetén kevesebb anyagra van szükség.) A beeresztett felületek, illetve a falazúr átfestése ecseteléssel vagy hengerléssel legalább 24 órás száradás után végezhető. Az ecseteléssel való mázolást a fa erezetének irányában kell befejezni. Figyelem! A termék gombaölő szer tartalma miatt szórással nem hordható fel. Festés elôtt a s?r?n folyó festéket alaposan fel kell keverni.
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek