TOP termékek

Házhozszállítás

Glett, Baumit FinoBello

Glett, Baumit FinoBello
Glett, Baumit FinoBello
Fino Bello Univerzális nagyfehérségű gipszes beltéri kézi glettanyag 0-10 mm vastagságig
- Könnyen bedolgozható
- Nem gyűrődik
- Jól csiszolható
- Univerzális felhasználási lehetőség
- Környezetbarát anyagösszetétel
Az alapfelület legyen száraz, teherhordó, portól és laza részektől mentes.
Felhasználási területek: Környezetbarát anyagösszetételű fehér beltéri glettelőgipsz kiválló páraáteresztő képességgel. Mész-cement, cement és gipszes vakolatokra, betonfelületekre, gipszkarton szerkezetek hézagkitöltésére és teljes felületére, gipsz blokk falazóelemek fugázására és felületképzésére
Feldolgozás: A zsák tartalmát szórjuk kb.13 liter tiszta vízbe, 3-5 percig hagyjuk állni, majd kézzel vagy alacsonyfordulatú keverőgéppel keverjük csomómentesre.
Vakolt és beton felületeken az alap minőségétől függően 1 vagy 2 rétegben hordjuk fel, az esetleges nagyobb hibákat előre javítsuk ki.
Gipszkarton hézagainak kitöltésére csak hézagerősítő csíkkal alkalmas.
Ideális felület festés és tapétázás alá. A tapéta és a festékgyártó cégek technológia előírásait mindig vegyék figyelembe.
Más termékekkel ne keverjük!
Műszaki adatok:
Feldolgozhatósági idő: 70 -90 perc
Felhordási vastagság: 0 -10 mm
Anyagszükséglet: 0,8 kg/m2/mm
Összetétel: gipsz és egyéb ásványi és tulajdonságjavító adalékanyagok
Általános tudnivalók: A levegő, az anyag és az alapfelület hőmérséklete +5 0C felett legyen a felhordás és a kötés ideje alatt. Nem alkalmas csempeburkolat alá! A bedolgozást az érvényben lévő szakmai szabályok, szabványok és műszaki előírások szerint kell végezni. Lásd a műszaki adatlapokat és a Baumit rendszereket. Fűtőberendezések használatakor, különösen, ha gázüzeműek, ügyeljünk az alapos szellőztetésre.
A Fino Bello-val glettelt felületeken az elektromos berendezések és a vakolatlécek rögzítéséhez, valamint az alap esetleges nagyobb egyenetlenségeinek kisimításához, ill. a hézagok kitöltéséhez kizárólag gipsz alapú anyagok használhatók!
Végső felületkezelés:
A kereskedelemben forgalmazott festékekkel, bevonó anyagokkal, illetve. belső használatra szánt festékekkel (beltéri diszperziós festékek) történhet.
Szükséges szerszámok:
- keverőgép, keverőszár
- simító eszközök (glettvas, spatulya vagy spakli, csiszoló)
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történi ellenőrzése alól. Fino Bello Univerzális nagyfehérségű gipszes beltéri kézi glettanyag 0-10 mm vastagságig
Gipszkarton hézagainak kitöltésére csak hézagerősítő csíkkal alkalmas.
Ideális felület festés és tapétázás alá. A tapéta és a festékgyártó cégek technológia előírásait mindig vegyék figyelembe. Más termékekkel ne keverjük!
Általános tudnivalók: A levegő, az anyag és az alapfelület hőmérséklete +5 0C felett legyen a felhordás és a kötés ideje alatt.
3 990 Ft
Adatok
Gyártó
Baumit
Tömeg
20 kg/db
A vásárlás után járó pontok
40 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek