TOP termékek

Házhozszállítás

Belinka TopLasur UV Plus

Belinka TopLasur UV Plus
Belinka TopLasur UV Plus

Rövid Leírás:

 

 • Összetétel: alkid-gyanták, fény és időjárásálló pigmentek, UV-szűrők és UV-elnyelők, szabadgyök-fogók, viaszok és aromamentes szerves oldószerek
 • Rétegszám: 2 rétegben (nedves helyiségekben és kültérben először 1 rétegben alkalmazza a Base-t), a 12. számú Toplasur UV Plus-t három (3) rétegben
 • Kiadósság: 8–10 m2/l felületre két rétegben, a színtelennel 6–10 m2/l-t, (függ a fa fajtájától és minőségétől, a felületi megmunkálásától valamint a felhordás módjától) 
 • Száradás: a következő felvitel legalább 24 óra elteltével 
 • Szerszámok tisztítása: Belsollal vagy oldószerbenzinnel 
 • Tárolás: eredeti csomagolásban, 30 °C alatt, gyermekektől távol tartandó. A fel nem használt lazúrt megfelelő kisebb edénybe töltse át, úgy hogy színültig tele legyen és szorosan zárja le.
 • Lobbanáspont: 61 °C felett 
 • Kiszerelés: 0,75 l; 2,5 l; 5 l; 10 l
 • Szállítási határidő: 2-4 munkanap
Bővebben
4 390 Ft
Részletek

Szállítás azonnal Készletről, Minden kiszerelésben!

Toplasur UV Plus

A Toplasur UV Plus vastaglazúr, amely különösen alkalmas a szélsőséges időjárási viszonyoknak kitett fa védelmére.

 • a fát hatékonyan védi a szélsőséges időjárási hatásokkal szemben
 • különösen alkalmas ablakokra és ajtókra
 • a felületnek fényes külsőt ad

 

Az UV-szűrőkön és elnyelőkön kívül ugyanis szabadgyök-fogókat is tartalmaz, amelyek a leghatékonyabban akadályozzák meg a bevonat tönkremenetelét. A fának dimenziós stabilitást biztosít, ezért javasoljuk ablakok és ajtók, valamint a lombos fák kemény faanyagából készült elemek védelmére. Akkor választjuk, amikor fényesebb felületet szeretnénk kapni. A Toplasur UV Plus magas viszkozitása miatt nem csepeg az ecsetről. 16 szabvány színárnyalatban gyártjuk.

Az időjárás hatásainak kitett fát az első kezeléskor a Toplasur UV Plus felhordása előtt a Base impregnálószerrel kezeljük. Hogy felújításkor elkerüljük a felület sötétedését, a színezett Toplasur UV Plus termékhez a színtelen, 12. számú Toplasur UV Plus adhatjuk legfeljebb azonos mennyiségben és az így kapott keveréket visszük fel a felületre.

Amikor kerti bútort festünk vagy mechanikai igénybevételnek kitett faelemeket, az igénybevétel előtt egy héten keresztül hagyjuk száradni.

 

Felhasználás:

Használat előtt keverje fel, ne hígítsa. Ecsettel, vagy festőhengerrel két (2) rétegben (a 12. számú Toplasur UV Plus-t három (3) rétegben) vigye fel a száraz, lecsiszolt és portalanított fafelületre, amelyet előzetesen a Base termékkel impregnált. A rétegszámnál vegye figyelembe az előírt kiadósságot. A száradási idő normális időjárási feltételek mellett, az egyes bevonat rétegek közt 24 óra. A szerszámokat használat után azonnal white spirittel (oldószerbenzinnel) tisztítsa.


Figyelmeztetés

 

A színtelen, 12. számú Toplasur UV Plus nem alkalmas utolsó bevonatrétegként a sötét színű lazúrokra, vagy a sötétebb színárnyalatú fafajtákra, mivel a különleges UV-szűrők és elnyelők tejszerű külsőt adhatnak a felületnek.


Adatok
Gyártó
Belinka
Típus
Vastaglazúr
Hígítása
Oldószeres
Felhasználhatóság
Kültéri
Tömeg
1 kg/db
A vásárlás után járó pontok
44 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek