TOP termékek

Házhozszállítás

Belinka Belocid

Belinka Belocid
Belinka Belocid
a fakártevő rovarok és gombák által fertőzött fa kezelésére szolgáló folyadék.


Használat előtt keverje fel. Ecsettel, bemerítéssel vagy folyatással. A Belocid Plus z száradási ideje függ a fa fajtájától, hőmérsékletétől és nedvességtartalmától, a levegő nedvességtartalmától és a festék mennyiségétől. Ha a faanyagot hosszú időre bemártja vagy a festéket befecskendezi a fa repedéseibe, a Belocid Plus mélyen behatol a faanyagba, így a száradás akár két-három hétig is eltarthat. Ilyen körülmények között Belton vagy Beltop termékünket a száradás után három nappal vigye fel. Vízbázisú készítményeket (Tophybrid, Exterier, Interier, Exterier primer, Exterier email) és a fedőfestékeket csak akkor vigyen fel, ha a felszín már teljesen megszáradt. Ebben az esetben a száradási idő akár három hét is lehet. Ha a Belocid Plus festéket csak a felületen alkalmazza, 24 óra után bármilyen fapácot felvihet.

A felvitel és száradás alatt biztosítson megfelelő szellőzést. A szerszámokat vízzel és Belsol szappannal vagy lakkbenzinnel tisztítsa meg.


Figyelmeztetés

A Belociddel való munka során személyi védőfelszerelést kell használni. A munka során és a száradás ideje alatt gondoskodunk a jó szellőzésről. Nem javasoljuk, hogy lakótérben használja a terméket. Ha a fa házigombával fertőzött, szanálás előtt forduljon a Belinka műszaki szolgálatához.

értékesítési hálózat


Felhasználás

Műszaki adatok

Információk kiszámítja a fogyasztás

Biztonsági adatlap

Technikai dokumentáció

Felhasználás előtt felkeverjük. Ecsettel, mártással, vagy öblítéssel hordjuk fel. Három nap száradás után a felületet a Toplasur uv plus vagy Lasur bevonattal kell lefesteni, vizes bevonatokkal csak egy hét száradási idő elteltével szabad lefesteni. A munka során és a száradási idő alatt gondoskodni kell a megfelelő szellőzésről. A munka során személyi védőfelszerelést kell használni: védőkesztyűt és szemüveget, valamint munkaruházatot.

3 190 Ft
Adatok
Gyártó
Belinka
Típus
Favédőszer
Hígítása
Nem igényel hígítást
Felhasználhatóság
Kültéri, Beltéri
Tömeg
2 kg/db
A vásárlás után járó pontok
32 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!