TOP termékek

Házhozszállítás

Belinka Base Impregnáló

Belinka Base Impregnáló
Belinka Base Impregnáló
Base színtelen impregnálószer, amely a fa alapvető, megelőzésszerű védelmét szolgálja.
megelőzésszerűen védi a fát a kékgombásodás, a fakártevők és korhadás ellen
a legkorszerűbb biocidokat tartalmazza
javítja a végleges festékek tapadását


madA legkorszerűbb biocidokat tartalmazza és védi a fát a biológiai kártevők, a kékgombásodás, korhadás és rovarkártevők ellen.

A közvetetten vagy közvetlenül az időjárás hatásainak és az egyéb igénybevételnek kitett fa védelme során első rétegként kell alkalmazni. A fát megelőzésszerűen védi a penészedés és korhadás ellen, ugyanakkor megelőzi a fakártevők megtelepedését is. A Base a biocidokon kívül, gyantákat is tartalmaz, ezért univerzális alapozó, amely javítja a rákerülő festékrétegek tapadását is.

A Base-t önmagában általában nem alkalmazzuk, kivéve a szerkezeti faelemek védelmére, minden más esetben javasoljuk, hogy folytassa a favédelmet a Belinka valamelyik felületi festékével, amely védi a fát az időjárás hatásai és az UV-sugarak elől, egyben pedig lezárja a felületet, így a biocidok a faanyagban maradnak és nem kerülnek közvetlen kapcsolatba a környezettel.
A Base- t nem javasoljuk lakótérben való alkalmazásra, kivéve kisebb felületeken (pl. ablakok, ajtók) és nedves helyiségekben, amelyben nem tartózkodnak sokat (pincék, fürdőszobák).értékesítési hálózat


Felhasználás

Műszaki adatok

Ötletek

Információk kiszámítja a fogyasztás

Biztonsági adatlap

Technikai dokumentáció

Használat előtt keverje el a Base-t. Higítás nélkül ecsettel, mártással vagy öntéssel vigye fel a száraz és tiszta fára. Két-három órán belül megszárad, de a következő réteget legalább 12 óra elteltével vigye fel. Munka közben védőruhát és védőkesztyűt használjon, zárt térben biztosítsa a megfelelő szellőzést.
3 250 Ft
Adatok
Gyártó
Belinka
Típus
Alapozó
Hígítása
Nem igényel hígítást
Felhasználhatóság
Kültéri, Beltéri
Tömeg
2 kg/db
A vásárlás után járó pontok
33 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!